Fotorecept | Macesové knedličky do sviatočného vývaru

Pridal: Andrea Mackova, 7.12.2014
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Poznáte MACES? Je vyrobený z kvalitnej múky a vody, neobsahuje cukor, soľ ani konzervačné látky. Vedeli ste, že je vhodný na prípravu diétnych a ľahko stráviteľných pokrmov? Jeho konzumáciou sa znižuje stav zvýšenej kyslosti žalúdka. Zbavuje váš tráviaci systém nežiadúcich cudzorodých látok a vďaka svojim vlastnostiam je vhodný pre všetky vekové kategórie. O macese viac tu. Rada sa s vami podelím o tento recept na chutné macesové knedličky, ktorými môžete obohatiť váš tradičný nedeľný vývar. Chutia výborne a už mi napadlo, že niekedy ich musím vyskúšať pripraviť s nejakou dobrou syrovou omáčkou, ako hlavné jedlo :). Určite to bude mňamota.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Andrea Mackova, 7.12.2014
SUROVINY
150 - 200 g (podrvený v mixéri)maces
4 - 5 ksvajce
2 - 3 PLmasť
soľ
čerstvápetržlenová vňať
- Knedličky uvaríte buď vo vriacej osolenej vode, alebo v časti vývaru, ktorý odoberiete bokom (ak máte dostatok vývaru), alebo v kombinácii vývaru a vody - tak to robievam najčastejše.
- Varíte ich, kým vyplávajú na povrch a v tej istej vode ich aj uchovávajte, kým sa neskonzumujú, aby neobschli.
Na druhý deň sú ešte lepšie!
KOMENTÁRE K RECEPTU