NajRecept.sk Tipy a triky 25 zábavných kuchynských pomôcok
25 zábavných kuchynských pomôcok
Recept 25 zábavných kuchynských pomôcok
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
barborka    ·   18.12.2014

25 zábavných kuchynských pomôcok

25 zábavných kuchynských pomôcok

Kto povedal, že varenie je nudná či vážna činnosť? Práve naopak. Existuje mnoho zábavných kuchynských pomôcok, ktoré vám vyčarujú úsmev na tvári. Tieto zaujímavé maličkosti premenia vašu kuchyňu na miestnosť plnú zábavy. Veď posúďte sami. Ktorý z nich by ste chceli mať?
  1. Žralok - čajové sitko Čajové sitko Sharky vyzerá ako žraločia plutva, ktorá pláva vo vašom hrnčeku a postupne uvoľňuje čaj, čo vytvára efekt škaredého útoku žraloka.
  2. Auu! - držiak na špáradla Woodoo držiak na špáradla určite rozosmeje vašu návštevu.
  3. Bill Clinton vývrtka Americký humor sa nezaprie. Bill Clinton vám pomôže otvoriť fľašu vína :)
  4. Hillary luskáčik Jedná sa o funkčný, plastový luskáčik so zubami z nerezovej ocele pripevnený na uchopenie a rozlúsknutie orechov.
  5. Click kuchárske rukavice
  6. Ctrl + O otvárač
  7. Ručná vývrtka S touto vývrtkou bude otváranie fľaše hotový rituál.
  8. Ninja vykrajovače Prevratné ninja vykrajovače pre hravých ninja bojovníkov.
  9. Špeciálny hrnček (TACA) Tento TACA hrnček je určený pre tých, čo si radi máčajú cookies v káve či mlieku.
  10. Bubenícke varešky (Mix Stix) Každá kuchyňa má svoj vlastný rytmus a hukot, a teraz môžete hrať spolu. Mix Stix sú klasické bukové varešky, ktoré otočením premeníte na bubenícke paličky. Takže si môže bubnovať do rytmu mixéra.
  11. Nožnice na bylinky Neobviklý dizajn nožníc napovedá, že s nimi bude robota omnoho rýchlejšia. Nožnice obsahujú až 5 čepelí, ktorými hravo nastriháte akékoľvek bylinky priamo do panvice.
  12. Hrnček na kávu v tvare žehličky (Ironius) Hrnček naplnený teplou kávou dokáže vyžehliť pár záhybov na košeli. Šikovný nápad. No pozor aby ste namiesto žehlenia nemuseli košeľu prať.
  13. Pizza nožnice (Pizza Pro) Kombinácia kuchynských nožníc a plochej naberačky zaručí dokonalý kúsok na vašom tanieri. A to iba jednou rukou.
  14. Jedlé poháre (Jelloware)
    Predstavujeme vám  nový koncept pitia, ktorý ešte nepoznáte. Nápoj si totiž môžete vychutnávať z pohárov, ktoré sú vyrobené výhradne z prírodného želé tzv. Agaru. Po vypití nápoja ich môžete jednoducho skonzumovať. Dokonca majú rôzne príchute ako je citrón-bazalka, zázvor-mäta, rozmarín alebo repa.
  15. Paličky na bubnovanie Či už budete jesť sólo alebo s priateľmi, môžete pritom tvoriť novú hudbu. Na jednom konci týchto drevených paličiek sú štandardné paličky na čínu, no na druhej strane sú  bubenícke paličky. Dajte si pauzu od jedenia a pridajte dramatické bubny pred posledný sústo. Je to tak jednoduché hrať sa a jedlom.
  16. Magická solnička a korenička
  17. Yin & Yang čajník Čajník pre dve osoby. Ak jeden dáva prednosť zelenému čaju, druhý si môže pripraviť ovocný.
  18. Doska s miskami Doska je navrhnutá špeciálne pre prípravu potravín. Na povrchu dosky má vyhradené štyri misky, do ktorých si môžete potraviny hneď deliť.
  19. Vidlička na špagety Pre milovníkov špagiet je táto vidlička ako stvorená. Z rovnej vidličky vám špagety môžu ľahko skĺznuť a zašpiniť vás. No pri použití tejto vidličky sa to nestane.
  20. Separátor vajíčok
  21. Toaster strom Toaster má efektné priehľadné listy, ktoré držia chlieb, kým nie sú hotové. Dizajn tohto držiaka vám na toastoch vytvorí efekt žilkových listov.
  22. Paličkový príbor
  23. Držiak na kuchynské utierky
  24. Stojan na nože
  25. Solnička & korenička
[Zdroj: demilked]
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár