Tip na nedeľný obed | Paradajková polievočka & Hovädzí steak & Koláč z hrnčeka
Zajtra máme prvú adventnú nedeľu. Vo vzduchu už cítiť Vianoce, okolo ktorých je vždy veľa zhonu. Preto dúfame, že vás inšpirujeme týmto tipom na nedeľný obed a ušetríme vám trošku času :)
Polievka: Paradajková polievočka
Hlavné jedlo: Hovädzí steak so špenátom
Ingrediencie
hovädzia roštenka
čerstvo mleté korenie
soľ
rastlinný olej
Suroviny na špenátové mňam
Postup prípravy nájdete tu: Hovädzí steak so špenátom
Dezert: Koláč z hrnčeka
Ingrediencie
vajce - 1 ks
kryštálový cukor - 90 g
kakao - 1 kopcovitá PL
mlieko - 60 ml
olej - 25 ml
hladká múka - 80 g
prášok do pečiva - 1 KL
Postup prípravy nájdete tu: Koláč z hrnčeka