Inšpirujte sa novým tipom na nedeľný obed. Ak radi experimentujete a vymýšľate nové kombinácie, tento tip je vhodný práve pre vás :)
Maslo rozpustíme v oleji a pomaly na ňom opečieme na kocky nakrájané očistené zemiaky a zeleninu.
Až sa na dne kastróla vytvorí krusta, prisypeme lyžičku červenej papriky, premiešame a rýchlo zalejeme vodou (paprika pri vysokých teplotách horkne).
Osolíme, okoreníme, pridáme šošovicu a necháme chvíľu variť. Čas závisí na veľkosti kociek.
Medzitým prepláchneme krúpy, zalejeme vodou, osolíme a necháme chvíľu variť. Podľa veľkosti to trvá cca 15 minút, zlejeme cez sito a prepláchneme čistou vodou.
Pridáme k mäkkej zelenine, privedieme k varu a je takmer hotovo.
Úplne na záver posypeme nasekanými bylinkami a môžeme jesť.