NajRecept.sk Torty RAW Jahodovo-čokoládová torta
RAW Jahodovo-čokoládová torta
Recept RAW Jahodovo-čokoládová torta
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
spicedblueberryshake    ·   13.10.2014

RAW Jahodovo-čokoládová torta

Táto nádherná, zdravá torta je hádam to najchutnejšie čo som kedy vytvorila. Čo je na nej také zdravé? Neobsahuje žiadny cukor, glutén, mlieko ani nič rafinované. Je 100% raw vegan a je perfektným potešením pre každého! Jednoduchá príprava a užasná chuť!

Suroviny

Korpus:

1 hrnček
slnečnicové semiačka
2 hrnčeky (čerstvé, odkôstkované)
ďatle
1/2
vanilkový struk

Čokoládový krém:

5 ks (veľké, zrelé)
avokádo
2 ks (zrelý)
banán
1 a 1/2 hrnčeka (čerstvé)
ďatle
1/4 hrnčeka (alebo raw karob)
raw kakao
1/2
vanilkový struk

Kešu vanilkový krém:

1/2 hrnčeka (namočené cez noc)
kešu oriešky
2 ks (zrelé)
banán
1/2
vanilkový struk
4 PL (alebo aj viac ak je potrebné)
raw kokosový sirup

Na zdobenie:

5 ks (nakrájané pozdĺžne)
jahody
s odnímateľným kruhom
forma na tortu
1 ks
cukrárenské vrecko na zdobenie
Postup receptu
Vytlačiť
Korpus
  1. Vložíme všetky ingrediencie do robota/food processora a spracujeme na cesto.
  2. Tortovú formu vystelieme s pečiacim/nelepiacim papierom a vtlačíme cesto do formy tak, aby sme vytvorili korpus.
Čokoládový krém
  1. Vložíme všetky ingrediencie do mixéru alebo food processoru a spracujeme na hladký krém.
  2. Vlejeme do tortovej formy a vložíme na chvíľu do mrazničky.
Kešu krém
  1. Vložíme všetky ingrediencie do mixéru a spracujeme na hladko.
  2. Vložíme do mrazničky aspoň na 45 minút.
  3. Potom vložíme krém do vrecka na zdobenie a ozdobíme tortu.
  4. Vložíme znova do mrazničky aspoň na 2 - 3 hodiny kým torta neztuhne.
  5. Odstránime tortovú formu a ozdobíme nakrájanými jahodami.
Servírujeme a vychutnávame!

 
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár