RAW Jahodovo-čokoládová torta

Recept RAW Jahodovo-čokoládová torta

Pridal: spicedblueberryshake, 13.10.2014

Kategorie: Torty, Zdravé recepty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Táto nádherná, zdravá torta je hádam to najchutnejšie čo som kedy vytvorila. Čo je na nej také zdravé? Neobsahuje žiadny cukor, glutén, mlieko ani nič rafinované. Je 100% raw vegan a je perfektným potešením pre každého! Jednoduchá príprava a užasná chuť!

FOTKA OD VÁS

Pridal: spicedblueberryshake, 13.10.2014

Kategorie: Torty, Zdravé recepty

SUROVINY

Korpus:

1 hrnčekslnečnicové semiačka
2 hrnčeky (čerstvé, odkôstkované)ďatle
1/2 vanilkový struk

Čokoládový krém:

5 ks (veľké, zrelé)avokádo
2 ks (zrelý)banán
1 a 1/2 hrnčeka (čerstvé)ďatle
1/4 hrnčeka (alebo raw karob)raw kakao
1/2 vanilkový struk

Kešu vanilkový krém:

1/2 hrnčeka (namočené cez noc)kešu oriešky
2 ks (zrelé)banán
1/2vanilkový struk
4 PL (alebo aj viac ak je potrebné)raw kokosový sirup

Na zdobenie:

5 ks (nakrájané pozdĺžne)jahody
s odnímateľným kruhomforma na tortu
1 kscukrárenské vrecko na zdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
Korpus
  1. Vložíme všetky ingrediencie do robota/food processora a spracujeme na cesto.
  2. Tortovú formu vystelieme s pečiacim/nelepiacim papierom a vtlačíme cesto do formy tak, aby sme vytvorili korpus.
Čokoládový krém
  1. Vložíme všetky ingrediencie do mixéru alebo food processoru a spracujeme na hladký krém.
  2. Vlejeme do tortovej formy a vložíme na chvíľu do mrazničky.
Kešu krém
  1. Vložíme všetky ingrediencie do mixéru a spracujeme na hladko.
  2. Vložíme do mrazničky aspoň na 45 minút.
  3. Potom vložíme krém do vrecka na zdobenie a ozdobíme tortu.
  4. Vložíme znova do mrazničky aspoň na 2 - 3 hodiny kým torta neztuhne.
  5. Odstránime tortovú formu a ozdobíme nakrájanými jahodami.
Servírujeme a vychutnávame!

 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť