Lososový tatarák

Recept Lososový tatarák

Pridal: figovnik, 8.9.2014

Kategorie: Ryby a morské plody

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 g (základ je aby bol čím čerstvejší)losos
soľ
čierne korenie
(malá, môže byť aj pár kúskov jarnej cibuľky)cibuľa
(trochu)citrónová šťava
3-4 strúčikycesnak
podľa svojej chuti (zaujímavé príchute získame aj rôznymi bylinkami alebo octom)korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Rybu umyjeme, odstránime kožu.
  2. Začneme nožíkom jemne trhať na malé kúsky, potom ešte pre istotu tie natrhané kúsky posekať trošku nožíkom.
  3. Cibuľku a cesnak tiež na úplne maličké posekať.
  4. Všetko spolu zmiešať v miske (lepšie v nekovovej) dochutiť citrónom a korením.
  5. Trošku nechať v chladničke uležať.
  6. Podávame s hriankou.
Mňam ! Dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť