Fotorecept | Bruschetta s figami,ricottou a zelerovými stonkami

Pridal: MadeWithLove, 29.9.2014
Kategorie: Chuťovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Myslim si, že k tomuto jedlu netreba nič povedať. Je to proste bomba! Prosím nedajte sa odradiť zelerovými stonkami, chceme predsa papať viac zeleniny a chutia naozaj skvelo!
FOTKA OD VÁS
Pridal: MadeWithLove, 29.9.2014
Kategorie: Chuťovky
SUROVINY
1 PLolivový olej
4 ks (keď sú veľké alebo 6 stredne veľkých)figy
maslo
2 ČLmed
stonka (iba lístky, môže nemusí byť)tymián
6-8 kszelerové stonky
extra virgin olivový olej
citrónová šťava
4 veľké krajcechleba
1 strúčik (môže nemusí byť)cesnak
75-100 gricotta
soľ
čierne korenie
- V panvici si rozohrejeme olej s maslom.
- Zelerové stonky si nakrájame na tenko.
- Všetko poriadne premiešame.
- Ešte keď sú teplé, tak ho môžeme natrieť cesnakom (presne ako topinku).
- Pokvapkáme olivovým olejom.
- Na to dáme zelerové stonky, na ne poukladáme figy.
- Potom ricottu, opäť olivový olej, soľ a čierne korenie.
KOMENTÁRE K RECEPTU