Fotorecept | Bruschetta s figami,ricottou a zelerovými stonkami

Fotorecept | Bruschetta s figami,ricottou a zelerovými stonkami

By 29. septembra 2014

Myslim si, že k tomuto jedlu netreba nič povedať. Je to proste bomba! Prosím nedajte sa odradiť zelerovými stonkami, chceme predsa papať viac zeleniny a chutia naozaj skvelo!

 

 

 

Ingredients

Instructions

  1. Každú figu si nakrájame na 5 kusov.
    Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkamiBruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkamiBruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami

     

  2. V panvici si rozohrejeme olej s maslom.
  3. Keď sa maslo rozpustí, pridáme med (ak používate tymián, tak ho tiež teraz pridajte).Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami
  4. Počkáme, kým sa nám med rozpustí a pridáme figy.
    Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami
  5. Pomaličky obraciame tak, aby sa nám figy obalili medom z každej strany a smažíme na najmenšom plameni cca 5 min. (až do momentu, keď figy zmäkknú a začnú vypúšťať šťavu).Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkamiBruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami 
  6. Zelerové stonky si nakrájame na tenko.
  7. Pridáme k nim extra virgin olivový olej a citrónovú šťavu.Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami
  8. Všetko poriadne premiešame.
  9. Chleba si otoastujeme (ja som ho spravila na panvici, pretože nemáme toaster).Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami
  10. Ešte keď sú teplé, tak ho môžeme natrieť cesnakom (presne ako topinku).
  11. Pokvapkáme olivovým olejom.
  12. Na to dáme zelerové stonky, na ne poukladáme figy.
  13. Potom ricottu, opäť olivový olej, soľ a čierne korenie.

Môžme papať 🙂

 

Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami
Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami

Print

Môj blog: www.madewithlovesk.blogspot.co.uk


Kontakt na mňa: denisaratulovska@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *