Tvarohovo- čučoriedkový cheesecake

Recept Tvarohovo- čučoriedkový cheesecake

Pridal: Renata Szaboova, 31.8.2014

Kategorie: Dezerty, Zdravé recepty, Fitness

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

Korpus:

300 gorechy
150 g (jemné)ovsené vločky
4 PL (arašidové, roztopené)maslo
2 PLmed

Plnka:

500 (mäkký, odtučnený)tvaroh
500 gricotta light
3 ksžĺtok
sladidlo
vanilková aróma
2 odmerky (vanilkový)proteín
želatína

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Suroviny na korpus zmiešame a natlačíme do formy, zapečieme na 200°C cca na 20 minút.
  2. Plnku pripravíme tak, že všetky suroviny vymiešame a nalejeme na upečený korpus a dáme znovu zapiecť na cca 45 - 60 minút, 150 ° C.
  3. Po upečení necháme vychladnúť aspoň hodinu a na vrch poukladáme čučoriedky a zalejeme želatínou (spravíme podľa návodu zo šťavy z čučoriedok).
  4. Tortu uložíme na noc do chladičky a podávame až na ďalší deň.
  5. Dobrú chuť :-)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť