Tvarohovo- čučoriedkový cheesecake

Pridal: Renata Szaboova, 31.8.2014
Kategorie: Dezerty, Fitness, Zdravé recepty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: Renata Szaboova, 31.8.2014
Kategorie: Dezerty, Fitness, Zdravé recepty
SUROVINY
Korpus:
300 gorechy
150 g (jemné)ovsené vločky
4 PL (arašidové, roztopené)maslo
2 PLmed
Plnka:
500 (mäkký, odtučnený)tvaroh
500 gricotta light
3 ksžĺtok
sladidlo
vanilková aróma
2 odmerky (vanilkový)proteín
želatína
- Suroviny na korpus zmiešame a natlačíme do formy, zapečieme na 200°C cca na 20 minút.
- Plnku pripravíme tak, že všetky suroviny vymiešame a nalejeme na upečený korpus a dáme znovu zapiecť na cca 45 - 60 minút, 150 ° C.
- Po upečení necháme vychladnúť aspoň hodinu a na vrch poukladáme čučoriedky a zalejeme želatínou (spravíme podľa návodu zo šťavy z čučoriedok).
- Tortu uložíme na noc do chladičky a podávame až na ďalší deň.
- Dobrú chuť :-)
KOMENTÁRE K RECEPTU