Fotorecept | Jablká vo vlastnej šťave

Fotorecept | Jablká vo vlastnej šťave

By 8. augusta 2014

Je sezóna skorých bielych jabĺk a každý rok si ich takto pozaváram na zimu ... na štrúdle, pité, žemlovky ...

Ingredients

Instructions

  1. Používam padané jablká. Najskôr ich umyjem
    Jablká vo vlastnej šťave 1
  2. Jablká nešúpem, vykrojím leni otlčené miesta. Strúham dookola iba zdravé jablko - aj so šupkou.

    Jablká vo vlastnej šťave 2

  3. Nastrúhanú masu dobre vyžmýkam.

    Jablká vo vlastnej šťave 3

  4. A natlačím do pohárov, treba z nich vytlačiť vzduch.

    Jablká vo vlastnej šťave 4

  5. Ešte precedím šťavu z jabĺk - je to 100% šťava, výborná od smädu, dobre vychladená, alebo si z nej môžete urobiť rôsol

    Jablká vo vlastnej šťave 5

  6. Jablká sú natlačené v pohároch, už ich len zavíčkujem a sterilizujem. 10 min. pri 95 CJablká vo vlastnej šťave
Print

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *