Zmrzlinový tvaroháčik
Leto je plné zmrzliny a nanukov, tak prečo si ju nespraviť aj doma podľa vlastnej chuti :) Je pravda, že zmrzlina potrebuje čas na zmrazenie, ale keď si ju spravíte večer a cez noc necháte zmraziť, môžete sa na druhý deň napchávať :P Táto zmrzlina chutí podobne ako klasický tvaroháčik. Podľa toho vznikol aj názov :) PS: Aranžovanie je podľa moderného štýlu nedbalého vzhľadu :D
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
(vanilkový) jemný tvaroh
smotana na šťahanie
1 PLpráškový cukor
Na zdobenie:
100 gbiela čokoláda
2 PLmaslo
(použila som mrazené jahody a čierne maliny)ovocie
mäta
- Vyšľaháme smotanu na šľahanie spolu s práškovým cukrom.
- Pri zdobení som použila roztopenú čokoládu nad parou s trochou masla.
- Kocku čokolády som nastrúhala.
KOMENTÁRE K RECEPTU