Fotorecept| Rezne pod perinou

Fotorecept| Rezne pod perinou

Pridal: klaura, 9.7.2014

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tieto rezne sú výborné, šťavnaté, vhodné aj na slávnostné príležitosti

FOTKA OD VÁS

Pridal: klaura, 9.7.2014

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

SUROVINY

1,20 kgbravčové karé
200 g (strúhaný)údený syr
2 nožičkyklobása domáca údená
4 ks (nakrájaná na kolieska)cibuľa
4 strúčikycesnak
1 kssmotana na varenie
2 PLhorčica
soľ
olej
mleté čierne korenie
rasca
tymián
na posypaniemletá červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si všetky suroviny, syr nahrubo nastrúhame, rezne vyklepeme, klobásku šikmo nakrájame na kolieska
  2. Na dno pekáča rozotrieme olej, naň poukladáme naklepané rezne, osolíme, okoreníme, posypeme razcou, tymiánom 
  3. Potrieme horčicou
  4. Poukladáme klobásku (ja som jej mala málo) a posypeme 1/2 syra
  5. Poukladáme cibuľu, na koliečka nakrájaný cesnak a zasypeme druhou polovicou syra
  6. Všetko zalejeme celou smotanou na varenie, posypeme jemne ml. červenou paprikou, zakryjeme alobalom a dáme piecť
  7. Po polhodine pečenia alobal odstránime a ešte pol hodiny zapekáme dá sa pekne pokrájať na štvorce a chutí toto mäsko aj na studeno dobrú chuť :)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť