Fotorecept | Horniacka krkovička

Fotorecept | Horniacka krkovička

Pridal: klaura, 15.7.2014

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento recept mám už dávno. Viem, že bol z akéhosi časopisu a chutil celej rodine. Je pre tých, čo nemajú problém s cholesterolom a hmotnosťou. Ale veď raz za čas :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: klaura, 15.7.2014

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

SUROVINY

1,5 kgbravčová krkovička
1 väčší kuscibuľa
strúčikovcesnak
0,5 kg (domáca)údená klobása
horčica
rasca
soľ
mleté čierne korenie
na podlievaniepivo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso nakrájame na rezne, neklepať .
  2. Posolíme a pokoreníme. 
  3. Potrieme horčicou a poukladáme ošúpanú a na koliečka nakrájanú pikantnú údenú klobásu.   
  4. Posypeme nakrájaným cesnakom a cibuľou.     
  5. Na vrch ešte rozsypeme razcu a grilovacie korenie.
  6. Podlejeme pivom, zakryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov.
  7. Pečieme 1 -1,5 hod. a posledných 20 minút odokryté. Podľa potreby dolievame pivo.
  8. Podávame so zemiakovou kašou a uhorkou. Ale chutilo nám aj s tarhoňou :)   

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť