Fotorecept| Bravčová roláda

Pridal: klaura, 9.7.2014
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Mala som pekný kus bravčoviny a keďže rezne už nevysmážam, rozhodla som sa pre bravčovú roládu. Nechajte sa inšpirovať ...
FOTKA OD VÁS
Pridal: klaura, 9.7.2014
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
1,3 kgvykostená karmenádla
0,5 kgmleté mäso
Plnka:
sušené slibky
varené vajcia
predvarenámrkva
tvrdý syr
červená mäsitá paprika
údenina
soľ
korenie
- Najskôr si narežeme mäso tak, aby nám vznikol čo najväčší kus mäsa ... ostrým nožom pekne dookola, špirálovite dovnútra karmenádle. Mäso naklepeme, osolíme okoreníme a potrieme horčicou. Mleté mäso ochutíme tiež soľou, korením, majoránkou, nadrobúčko nakrájanou cibuľou a lisovaným cesnakom. Takto ochutené mäso navrstvíme na veľký plát. Začneme ukladať ingrediencie, ktoré chceme mať vo vnútri.
- Posledných 20 minút pečieme za občasného podlievania odokryté, aby mäso chytilo peknú farbu.
KOMENTÁRE K RECEPTU