Fotorecept: Pečené citrónové risotto

Pridal: MadeWithLove, 15.6.2014
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Na tomto risotte je najväčšia sranda to, že pri ňom nemusíte stáť a premiešavať ho aby sa vám nepripálilo.Proste ho dáte do rúry a máte pokoj. Pečie sa 37-40 min. to znamená, že máte dostatok času upratať kuchyňu (v ktorej to vyzerá akoby tam vybuchla bomba, že ? Nevravte mi, že som v tomto úplne sama ) a odpísať na všetky emaily na ktoré obvykle nemáte čas. Čo je podľa mňa úplná senzácia ...a ako bonus si napokon pochutnáte na úžasnom risotte (o ktorom máte pocit, že ho pre vás pripravil niekto iný ) ktoré je veľmi osviežujúce a + je tam parmezán.Kopec parmezánu.Už som spomínala, že mám slabosť pre parmezán ???
FOTKA OD VÁS
Pridal: MadeWithLove, 15.6.2014
Kategorie:
SUROVINY
1 ksnakrájaná cibuľa
1 PL j (môže byť aj obyčajný olej)olivový ole
1 PLnastrúhaná citrónová kôra
2 ČLnasekaný čerstvý tymián
1/2 ČLsušené chilli papričky
1/2 ČLmleté čierne korenie
2 poháre (ja som použila Arborio)ryža
950 mlkurací vývar
1 a 1/4 poháravoda
1 pohárnastrúhaný parmezán
soľ
maslo na vytretie
- Rúru si predhrejeme na 180 °C. Pekáč na pečenie si vymastíme maslom.
KOMENTÁRE K RECEPTU