Fotorecept: Jahodovo-pudingový zákusok

Pridal: adkas-tastyfood, 1.6.2014
Kategorie: Dezerty
Nahraj fotku a pochváľ sa
Tento zákusok som pred niekoľkými rokmi objavila na nejakej poľskej stránke. Pôvodný recept bol na jablká v pudingovej plnke. Možno preto mal taký srandovný názov - Svokrin úsmev. Pravdepodobne niekomu jablká v tom pudingu po nakrájaní pripomínali svokrine zuby, tak preto ten názov. No, neviem. Piekla som ho uz veľakrát v kombinácii s rôznym ovocím a rôznymi pudingami. Výborná je kombinácia marcipánového pudingu s hruškami. Môžete si urobiť cesto s kakaom alebo bez kakaa. Je to naozaj veľmi variabilný zákusok. Ďalším plusom je to, že je ho veľa a výborne chutí. Tak už nech sa rozhodnete urobiť si akúkoľvek kombináciu, verím, že si na ňom pochutíte.
Pridal: adkas-tastyfood, 1.6.2014
Kategorie: Dezerty
SUROVINY
Plnka:
- Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov C. Pečieme asi 30-35 minút.