Fotorecept: Medovo - hrušková torta

Pridal: MadeWithLove, 13.5.2014
Kategorie: Torty
Nahraj fotku a pochváľ sa
Keď od vás žiadajú tortu, spravte im tortu. A navyše, pokiaľ ide o človeka, ktorý nemá žiadne špecifické požiadavky. Doprajte si ten luxus, že upečiete niečo, do čoho by ste sa najradšej sama zahryzla. Pretože tak to má byť. Byť férovou a láskavou znamená dať ostatným to, čo by ste ponúkli svojim najbližším. A takouto záležitosťou je pre mňa táto torta. Je jednoduchá a chuťovo úžasná. Našťastie sa mi z nej ušiel malinký kúsok a tak vám viem opísať jej chuť: Keď sa do nej zahryznete, ako prvé vás prekvapí jej vláčnosť, aróma škorice, zohreje a osladí vás med. A keď sa zahryznete do mäkkučkej hrušky...a tá poleva...ach verte mi, netreba viac hovoriť. Rovno sa s vami podelím o recept a šup šup do kuchyne. :-)
Pridal: MadeWithLove, 13.5.2014
Kategorie: Torty
SUROVINY
Pre skaramelizovanie hrušky:
Korpus:
Na cream cheese polevu:
- Rúru si predhrejeme na 170°C. Pripravíme si 3 tortové formy ( 20 cm ) - vyložíme si ich papierom na pečenie.
- Nakrájame na mesiačiky (z jednej hrušky budeme mať cca 12 kúskov).
- Pomocou elektr.mixéra si opatrne vymiešame cukor a maslo (z časti to bude vyzerať ako taká mrvenička).