Moje mladšie dieťa na mňa nalieha, aby som pridávala na blog aj obyčajné recepty (rozumej buchty, šúľance, pirohy atď.), na ktoré ja však presne mierky nemám. Robievam ich " od oka". Blog jej slúži ako kuchárska kniha a chcela by to mať všetko pekne-krásne pokope. Koniec-koncov sú to obľúbené jedlá aj z môjho detstva. Doniesli sme si zo Slovenska bryndzu a na Vareche.sk som u Tatranky našla tento recept. Veľmi ma oslovil, keďže Tatranka ma skvelé recepty, takže som mu dôverovala ihneď ako som ho prečítala. A veru urobila som dobre. S cestom sa pracovalo super. Vyvarila som polovicu pirohov a druhú polovicu som odložila do mrazničky. Z dávky sa v pohode najedia 4 osoby. Jediné, čo som si upravila, bolo to, že som znížila množstvo zemiakov a zvýšila množstvo bryndze do plnky, aby bolo viac cítiť bryndzu...
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu