Šampiňónové rizoto

Recept Šampiňónové rizoto

Pridal: adkas-tastyfood, 21.4.2014

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduche, chutne a rychle pripravne skvele jedlo. Moje oblubene sampinony dnes zakomponovane do ryze.Co k tomu dodat? Snad iba tolko, ze ak sa rozhodnete vyskusat toto rizoto jednoznacne doporucujem pri jeho priprave pouzit maslo, ktore zarucene doda rizotu jemnu chut.

FOTKA OD VÁS

Pridal: adkas-tastyfood, 21.4.2014

Kategorie:

SUROVINY

šampiňóny
pór
maslo
pálivápapriková pasta červené zlato
ryža
menšiacibuľa
soľ
korenie
petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najprv si pripravime ryzu.
  2. Na masle orestujeme na kolieska pokrajany por.
  3. Pridame ocistene, pokrajane sampinony a prikryte pokrievkou podusime do makka.
  4. Pridame paprikovu pastu Cervene zlato, zamiesame. Ak sampinony nepustia dostatok stavy, tak mozno podliat velmi malinkym mnozstvom voy alebo vyvaru (cca 50 ml).
  5. Postupne pridavame poprazenu ryzu, ktoru v malych castiach zamiesavame do sampinonovej zmesi, aby sa nam pekne spojili sampinony s ryzou.
  6. Nakoniec pridame posekanu petrzlenovu vnat (u mna tentokrat iba susena:( ).
  7. Pred podavanim posypeme struhanym syrom. To je vsetko. Dobru chut!

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť