Šampiňónové rizoto

Pridal: adkas-tastyfood, 21.4.2014
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Jednoduche, chutne a rychle pripravne skvele jedlo. Moje oblubene sampinony dnes zakomponovane do ryze.Co k tomu dodat? Snad iba tolko, ze ak sa rozhodnete vyskusat toto rizoto jednoznacne doporucujem pri jeho priprave pouzit maslo, ktore zarucene doda rizotu jemnu chut.
FOTKA OD VÁS
Pridal: adkas-tastyfood, 21.4.2014
Kategorie:
SUROVINY
šampiňóny
pór
maslo
pálivápapriková pasta červené zlato
ryža
menšiacibuľa
soľ
korenie
petržlenová vňať
- Najprv si pripravime ryzu.
- Na masle orestujeme na kolieska pokrajany por.
- Pridame paprikovu pastu Cervene zlato, zamiesame. Ak sampinony nepustia dostatok stavy, tak mozno podliat velmi malinkym mnozstvom voy alebo vyvaru (cca 50 ml).
- Nakoniec pridame posekanu petrzlenovu vnat (u mna tentokrat iba susena:( ).
- Pred podavanim posypeme struhanym syrom. To je vsetko. Dobru chut!
KOMENTÁRE K RECEPTU