Bylinkový pstruh s cuketou z alobalu

Pridal: Vysokoskolak v kuchy, 4.4.2014
Kategorie: Ryby a morské plody
Nahraj fotku a pochváľ sa
Nebudem písať o tom, že v poslednej dobe nemám motiváciu aktívnejšie sa venovať blogu. Nebudem písať o tom, že všetky jedlá, ktoré pripravujem sú buď extrémne jednoduché alebo ešte pochádzajú z domácich zásob. Nebudem písať o tom, že zbožňujem, keď si obed pripravím raz dva spôsobom Hoď to všetko na plech a niečo z toho bude. Nebudem písať o tom, že ryby by sme si pre zdravie mali naložiť na tanier minimálne raz do týždňa. Nebudem písať o tom, že rybám netreba veľa kúzlenia a vyrobíte z nich ľahko božské jedlo. Nebudem písať o tom, že zbožňujem zeleninu. Kecám. Klamem. A strašne. Až sa mi z h**y práši. Pretože som to práve všetko napísala. Nuž, tak neostáva nič iné, iba to zaklincovať receptom.
Pridal: Vysokoskolak v kuchy, 4.4.2014
Kategorie: Ryby a morské plody
SUROVINY
- Do alobalu položíme pstruha, ktorého bruško i jeho celého sme posypali bylinkovou soľou.
- Okolo neho porozhadzujeme cuketu pokrájanú na hrubšie kocky a vylúpaný cesnak.
- Všetko pokvapkáme šťavou z citróna a niekoľko koliesok vložíme i do pstruha.
- Vňate si nasekáme nadrobno a porozkladáme po rybe a cukete.
- Pokladieme pár plátkami masla a všetko zvinieme do jedného balíčka.
- Pečieme v rozohriatej rúre pri 180° najprv 15 minút, potom balíček roztvoríme a dopečieme ešte asi 5 min. Hotovo!