Zázrak z kuchyne - Cibuľa

Pridal: Katka, 9.3.2014
Kategorie: Tipy a triky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Cibuľa - toto prírodné antibiotikum využívame v kuchyni pomerne často a preto sa vždy hodí pár rád, ako ju čo najrýchlejšie nakrájať.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Katka, 9.3.2014
Kategorie: Tipy a triky
Zázrak z kuchyne - Cibuľa
Cibuľa je nielen silným antibiotikom ale taktiež obsahuje i mnoho vitamínov ako B1, B2, B3, B6, C, E, K a veľa minerálnych látok. Cibuľu poznáme:- bielu , ktorá je zo všetkých druhov najostrejšia,
- červenú, ktorá je oproti bielej sladšia a je vhodná pri použití do šalátov,
- pór.
- zabraňovanie infekciám,
- podpora krvného obehu,
- podporná činnosť obličiek,
- udržiavanie hladiny cholesterolu,
- hydratácia suchej a unavenej pleti,
- pomoc pri poruchách spánku,
- zmierňovanie porúch trávenia vďaka obsahu fytocídov,
- pomoc pri kašli a vykašliavaní hlienu.
KOMENTÁRE K RECEPTU