Restovaná mrkva na oregane

Pridal: Vysokoskolak v kuchy, 26.3.2014
Kategorie:
Nahraj fotku a pochváľ sa
Vždy keď mám v pláne prísť sem s nejakým tak primitívnym receptom ako je tento, zamyslím sa nad tým, či má vôbec zmysel ho publikovať. Potom si ale poviem: Hej, je to tvoj blog, máš slobodnú voľbu prejavu. Môžeš si sem písať v podstate čokoľvek (v rámci dodržiavania nejakej tej net-ikety)! Prečo by si to nevyužila? A naozaj, keď sa pozriete na názov môjho blogu, píše sa tam Vysokoškolák v kuchyni. Chodím stále na výšku? Áno. Varím svoje jedlo v kuchyni? Áno! Takže stále je to o tom, čo naozaj hlásam. Preto vám dnes pridám aj tento, možno pre 99% ľudí nepochopiteľný a zbytočný článok, ale ktovie.. trebárs to zvyšné percento sa mi podarí aspoň trochu inšpirovať a to mi za to stojí.
Pridal: Vysokoskolak v kuchy, 26.3.2014
Kategorie:
SUROVINY
- Očistenú mrkvu nakrájame na tenké hranolčeky a na masle opekáme dozlatista.
- V priebehu posypeme korením a oreganom podľa chuti.
- Dĺžka restovania záleží od preferencií, ide o to, či chceme mrkvu úplne mäkkú, alebo ešte trochu chrumkavú. Keď je taká ako sme si predstavovali, na panvicu vyklepneme jedno vajce a spravíme z neho klasické volské oko.
- Na tanieri servírujeme s avokádom.