Zapekaný chlieb s mozzarellou

Zapekaný chlieb s mozzarellou

By 27. februára 2014

Bola nás navštíviť moja staršia dcérka a urobila nám túto chuťovečku. Keďže obaja s manželom máme veľmi radi mozzarellu, odvtedy si tento zapečený chlebík robíme dosť často. Je to jednoduché, rýchle a mňam, mňam.

 

Instructions

  1. Do olivového oleja pridáme prelisovaný cesnak, bylinkovú soľ a estragon, premiešame.
  2. Z toastoveho chleba urobíme svetlé hrianky, ktoré potrieme ochuteným olejom.Zapekaný chlieb s mozzarellou
  3. Chlieb dáme na plech vyložený papierom na pečenie. Uložíme naň plátky paradajok, prikryjeme mozzarellou a trochu potrieme zvyšným olejom.Zapekaný chlieb s mozzarellou
  4. Dáme zapiecť na cca 7 min, kým sa syr nerozpustí. Rúra na 190 °C.
  5. Hotový chlieb posypeme nakrájanou čerstvou pažíkou a môžeme podávať.

Dobrú chut!

Zapekaný chlieb s mozzarellou

 

Print

Som Slovenka momentálne žijúca v Anglicku. Prostredníctvom svojho blogu http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/ by som sa chcela s Vami podeliť o svoje poznatky, zážitky, skúsenosti nielen z oblasti kulinárskej, ale aj zo života nášho každodenného. Rada si pochutnám na dobrom jedle a veľmi rada si ho pripravujem sama. Svoju lásku k vareniu a pečeniu som zdedila po svojej mamke a babke. Na mojom blogu nájdete recepty staršieho aj novšieho data pochádzajúce z rôznych zdrojov, ale zaručene mnou odskúšané. Verím, že u mňa naájdete inšpiráciu, strávite tu prijemne chvíle a opätovne ma poctíte svojou návštevou.


Môj blog: www.adkas-tastyfood.blogspot.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *