Zapekaný chlieb s mozzarellou

Recept Zapekaný chlieb s mozzarellou

Pridal: adkas-tastyfood, 27.2.2014

Kategorie: Chuťovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bola nás navštíviť moja staršia dcérka a urobila nám túto chuťovečku. Keďže obaja s manželom máme veľmi radi mozzarellu, odvtedy si tento zapečený chlebík robíme dosť často. Je to jednoduché, rýchle a mňam, mňam.

FOTKA OD VÁS

Pridal: adkas-tastyfood, 27.2.2014

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

mozzarella
paradajky
toastový chlieb
olivový olej
cesnak
bylinková soľ
1/2 KLestragón
na posypzelená pažítka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Do olivového oleja pridáme prelisovaný cesnak, bylinkovú soľ a estragon, premiešame.
  2. Z toastoveho chleba urobíme svetlé hrianky, ktoré potrieme ochuteným olejom.
  3. Chlieb dáme na plech vyložený papierom na pečenie. Uložíme naň plátky paradajok, prikryjeme mozzarellou a trochu potrieme zvyšným olejom.
  4. Dáme zapiecť na cca 7 min, kým sa syr nerozpustí. Rúra na 190 °C.
  5. Hotový chlieb posypeme nakrájanou čerstvou pažíkou a môžeme podávať.
Dobrú chut!  
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť