Perník

Perník

By 23. februára 2014

Ingredients

Instructions

  1. Všetky suroviny (múku, práš.cukor, vajcia, olej, džem, škoricu, perníkový prášok, kakao, mlieko) dáme do misy a spolu dobre vymiešame a cesto rozotrieme na pomastený a múkou posypaný veľký hlboký plech (36x26 cm).
  2. Dáme do vopred vyhriatej rúry (mám plynový šporák tak asi na tretí stupeň a radšej pomaly) pečieme tých 35-40 minút. Po upečení ešte horúci potrieme džemom, dala som tento výborný domáci  ríbezľový džem a necháme vychladnúť a potom polejeme čokoládovou polevou, ktorú pripravujem zo 100 g horkej čokolády, 70g masla a roztopím vo vodnom kúpeli.

perník

Print

Na mojom blogu nájdete s láskou napečené dobroty a recepty pre každého. Všetky recepty sú vlastnoručne vyskúšané a odfotené. Moje výtvory nie sú umelecké diela, ale mojich blízkych potešia a hlavne oslávencov a preto na rodinné oslavy, vždy rada niečo upečiem. Budem rada, ak sa aj Vám moje recepty zapáčia a napíšete mi aj svoje skúsenosti s receptami.


Môj blog: www.ywettrecepty.blogspot.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *