Krokety plnené šampiňónmi

Recept Krokety plnené šampiňónmi

Pridal: adkas-tastyfood, 12.2.2014

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Palacinky so šampiňóvou plnkou obalené v strúhanke a vypražené v olej. Toto jedlo nepatrí práve medzi najzdravšie, no raz za čas môžeme zhrešiť :-) Nič zložité, správnym dochutením vznikne skvelá pochúťka.

FOTKA OD VÁS

Pridal: adkas-tastyfood, 12.2.2014

Kategorie:

SUROVINY

Palacinky:

250 mlmlieko
250 mlsýtená minerálka
2 ksvajce
300 ghladká múka
2 KLolivový olej
trochusoľ
na smaženie palaciniekolej

Plnka:

250 gšampiňóny
1 ksčervená cibuľa
2 - 3 PLolej
soľ
korenie
petržlenová vňať

K tomu ešte:

2 ksvajce
strúhanka
na vyprážanieolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mlieko, mineralku, vajcia, olivovy olej, muku, trochu soli a spracujeme slahacom na nizkych otackach na hladke cesto a nechame priblizne 30 minut postat.
  2. Sampiony umyjeme, ocistime. Cibulu pokrajame na drobne kocky a spenime na oleji.
  3. Pridame sampinony a podusime. Osolime , okorenime.
  4. Pridame pokrajanu petrzlenovu vnat, premiesame a odstavime. Nechame vychladnut.
  5. Upecieme klasickym sposobom palacinky.
  6. Palacinky naplnime sampinonovou plnkou. Zatocime najprv pravu a lavu stranu, potom spodnu a hornu cast, aby vznikol taky sulok.
  7. Obalime v struhanke (jemnej) potom v rozslahanych vajciach opat v struhanke a vyprazime v oleji.
  8. Podavame s cerstvym salatom, cviklou a pod.
  9. Dobru chut!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť