Jablká z kysnutého cesta

Jablká z kysnutého cesta

By 25. februára 2014

Ingredients

Instructions

  1. Droždie roztopíme v mlieku a pridáme ostatné suroviny.
  2. Vymiesime cesto a necháme vykysnúť.
  3. Vyvaľkáme, nakrájame štvorce a naplníme ľubovoľnou plnkou.
    Ja som použila orechovú s jablkami.
  4. Konce spojíme stlačením a v rukách urobíme guľku.
  5. Obalíme dobre z každej strany v oleji a dáme do formičiek v tvare pologule.
  6. Koláčiky necháme ešte pol hodinu nakysnúť, potom ich upečieme.
  7. Ako stopku na naše "kysnuté jabĺčka" použijeme kúsok celej škorice a dozdobíme lístkom z cukru alebo čokolády.

Jablká z kysnutého cesta

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *