Baklažánovo-cícerová panvica

Pridal: adkas-tastyfood, 12.2.2014
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Jednoduchá príprava, všetko v jednej panvici. Veľmi sa mi páči jeho nenáročná príprava a chuťová kombinácia. Baklažán, paradajky, sušené marhule, cícer a k tomu vhodný mix korenín poskytnú skvelý chuťový zážitok. Dúfam, že recept osloví aj niekoho z vás :-) Suroviny sú pre 4 osoby.
FOTKA OD VÁS
Pridal: adkas-tastyfood, 12.2.2014
Kategorie:
SUROVINY
4 väčšie kusybaklažán
1 kscibuľa
3 - 4 prelisované strúčikycesnak
2 PLolej
1 KL - mletý (nie práškový)zázvor
1 KL rasca rímska
1 KL- mletý (nie práškový)koriander
1/2 KLškorica mletá
200 gsušené marhule
400 g konzervaparadajky
300 - 400 mlzeleninový vývar
400 g konzervacícer
1 PL - posekaná (príp. petržlenová)koriandrová vňať
2 PL na posypaniemandľové plátky
podľa chutisoľ
- Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu.
- Pridame koreniny,premiesame a asi 5 minut orestujeme.
- Nakoniec primiesame pokrajanu koriandrovu vnat, (u mna aj trochu petrzlenovej vnate aj jarnej cibulkovej vnate) premiesame a odstavime z ohna.
- Pred podavanim posypeme platkami mandli. Mozeme podavat s chlebom alebo ryzou.
KOMENTÁRE K RECEPTU