Syrové hrianky

Recept Syrové hrianky

Pridal: Katka, 5.1.2014

Kategorie: Pečivo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

FOTKA OD VÁS

Pridal: Katka, 5.1.2014

Kategorie: Pečivo

SUROVINY

podľa zapekacej misyhriankový chlieb
4 kssušené paradajky
1 malé baleniesyr s bielou plesňou
1 ČLbazalka
tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zapekaciu misu vyložíme papierom na pečenie.

  2. Na dno rozložíme polovicu plátkov hriankového chleba.

  3. Tie pokvapkáme 2 lyžicami oleja zo sušených paradajok - dodajú toastom vôňu.

  4. Dáme zapiecť na 5-6 minút do vyhriatej  vyhratej rúry na 220 °C.

  5. Misu vyberieme a ďalej na plátky chleba rozložíme plátky tvrdého syra, posypeme najemno nakrájanými sušenými paradajkami a prikryjeme zvyšnými plátkami chleba.

  6. Plesnivý syr nakrájame tiež na pláty a rozložíme na povrchu. Posypeme ešte strúhaným syrom a pokvapkáme trochou oleja z paradajok.

  7. Dáme zapiecť naspäť do rúry na 8 minút.

  8. Po vybratí nakrájame chlebíky na trojuholníky a môžeme posypať sušenou bazalkou.


PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť