Fotorecept: Nepečené Zebra bonbóny

Nepečené Zebra bonbóny

By 15. decembra 2013

Inšpirácia z nedávneho safari. Poviem vám, že tie zebry (živé) ma úplne dostali. Sú to najelegantnejšie zvieratá, ktoré som na safari videla. Milým pripomenutím sú tie bonbóny s dizajnom pruhovaných zebier. Jednoduché na prípravu a pre mňa chuťovo veľmi uspokojujúce.

Ingredients

Instructions

  1. Horkú čokoládu za stáleho miešania roztopíme s maslom a salkom nad parou.

    zebra bonbóny

  2. Odstránime z tepla a necháme mierne ochladiť.

  3. Pridáme oriešky, rozdrvené sušienky, marshmallows a rum.

    zebra bonbóny

  4. Dobre premiešame a masu vylejeme do obdĺžnikovej formy vyloženej fóliou (lepšie sa vyberá z formy)

  5. Odložíme do chladničky na 2-3 hodiny zatuhnúť.

  6. Zatuhnutú masu vyberieme, odstránime fóliu.

    zebra bonbóny

  7. Pokrájame na rôzne tvary požadovanej veľkosti.

    zebra bonbóny

  8. Bonbóny olejeme roztopenou bielou čokoládou.

    zebra bonbóny

  9. Keď čokoláda zatuhne, rozpustíme tmavú čokoládu.

  10. Dáme do papierového kornútka (príp. jednorazového sáčku) a urobíme pruhy.

  11. Bonbóny skladujeme v chladničke.

Dobrú chuť!

 

zebra bonbóny

Print

Som Slovenka momentálne žijúca v Anglicku. Prostredníctvom svojho blogu http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/ by som sa chcela s Vami podeliť o svoje poznatky, zážitky, skúsenosti nielen z oblasti kulinárskej, ale aj zo života nášho každodenného. Rada si pochutnám na dobrom jedle a veľmi rada si ho pripravujem sama. Svoju lásku k vareniu a pečeniu som zdedila po svojej mamke a babke. Na mojom blogu nájdete recepty staršieho aj novšieho data pochádzajúce z rôznych zdrojov, ale zaručene mnou odskúšané. Verím, že u mňa naájdete inšpiráciu, strávite tu prijemne chvíle a opätovne ma poctíte svojou návštevou.


Môj blog: www.adkas-tastyfood.blogspot.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *