Tieto kolieska som robila minulý rok na vianoce a boli úžasné! Zjedli sa v momente, takže som uvažovala, že ich pripravím ešte raz, no už nebol čas na pečenie.. Bol to prvý pokus a nikdy som ešte nerobila - samozrejme ako vždy :-) , tak som mala obavy, keď cesto bolo také vláčne či mu vôbec tá chladnička pomôže.... Čo Vám môžem poradiť, určite nevynechávajte chladenie cesta, pretože inak cesto nevyvaľkáte, pretože je veľmi vláčne. Kľudne si ho môžete pripraviť i deň vopred a nič tým nepokazíte. cesto musí byť odležané aby sa s ním dobre pracovalo. Zo začiatku budú koláčiky tvrdé ale keď ich zlepíte, džem doladí ich chuť a po chvíli zmäknú, najlepšie sú na druhý deň keď trošku ,,navlhnú" džemom.
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste