Karamelový likér s vanilkovým pudingom

Recept Karamelový likér s vanilkovým pudingom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výborný likér nielen na Vianoce! Páči sa mi na tomto recepte, že je bez vajec :-) Suroviny sú na 0,7 l.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 baleniesalko
250 mlrum
1 balenievanilkový puding
1 PLkryštálový cukor
0,5 lmlieko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Salko dáme variť v konzerve do hrnca s vodou a varíme 90 minút až 2 hodiny.
  2. Necháme ho zatvorené vychladnúť do druhého dňa.
  3. Z mlieka, cukru a pudingu uvaríme puding a necháme vychladnúť.
  4. Odstránime kôru z vychladnutého pudingu. Budeme potrebovať len polovicu pudingu.
  5. Tú vyšľaháme s uvareným skaramelizovaným salkom a prilejeme rum.
  6. Vymiešame a nalejeme do fľaše.
  7. Na zdravie!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť