Čokoládový krém

Čokoládový krém

By 3. novembra 2013

Ingredients

Instructions

  1. Všetky suroviny spolu zmiešame (cukor a kakao preosejeme) a zohrievame na ohni za stáleho miešania, kým sa roztopí maslo a čokoláda. Nevaríme!
  2. Necháme vychladnúť a dáme na niekoľko hodín do chladničky. Najlepšie je tento krok urobiť deň pred plnením torty (koláčov).
  3. Potom už len vyšľaháme šľahačom a krém je hotový.

Ak máme radi "čokoládovejší" krém, môžeme pridať ešte jednu čokoládu naviac.
Dobrú chuť!

 

ČOKOLÁDOVÝ KRÉM

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 1,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *