Zapekané fusilli

Recept Zapekané fusilli

Pridal: moj sladky svet, 25.10.2013

Kategorie: Mäso, Mleté mäso, Cestoviny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

400 gcestoviny Fusilli
300 gmleté mäso
cibuľa
mrkva
zeler
600 mlparadajkové pyré
200 mlsmotana na varenie
mozzarella
alebo grana padanoparmezán
bazalka
oregáno
soľ
olivový olej
šunka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cibuľu, mrkvu a zeler nastrúhame alebo nakrájame nadrobno.

  2. Opražíme na troche olivového oleja a pridáme mäso.

  3. Popražíme a zalejeme paradajkovým pyré.

  4. Osolíme a necháme variť asi 30 minút.

  5. Ku koncu varenia pridáme smotanu a necháme zovrieť.

  6. Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme.

  7. Zmiešame s omáčkou a pridáme k nim nakrájanú šunku. Dáme ich do zapekacej misy.

  8. Ochutíme bazalkou a oregánom a posypeme strúhaným parmezánom.

  9. Na vrch poukladáme plátky mozzarelly.

  10. Zapekáme asi 10 minút.

  11. Dobrú chuť!

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť