Zapekané cannelloni so špenátom a ricottou

Zapekané cannelloni so špenátom a ricottou

By 30. októbra 2013

Ingredients

Instructions

  1. V osolenej vriacej vode si predvaríme cannelloni. Varíme ich veľmi kratučko, rýchlo zmäknú a keďže ich budeme plniť, potrebujeme aby držali tvar.

  2. Medzitým si pripravíme plnku:

  3.  

    Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme špenát, povaríme, pridáme prelisovaný cesnak, osolíme podľa chuti a odstavíme.

  4. Do vychladenej zmesi potom primiešame ricottu zmiešanú s parmezánom.

  5. V druhej nádobe zmiešame lúpané paradajky s nakrájanou čerstvou bazalkou, osolíme, okoreníme.

  6. Scedené a vychladnuté cannelloni naplníme špenátovo - ricottovou zmesou pomocou čajovej lyžičky.

  7. Naplnené cannelloni poukladáme do vymastenej zapekacej misky vedľa seba, prelejeme paradajkovou omáčkou tak aby boli celé zaliate a posypeme strúhaným parmezánom.

  8. Pečieme pri teplote 220 °C 15-20 minút.

Zapekané cannelloni so špenátom a ricottou

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *