Bielky vyšľaháme s kryštálovým cukrom nad parou na hustý sneh.
Potom ho odstavíme a hneď do teplého zašľaháme práškový cukor.
Takto pripravenú hmotu striekame na plech vyložený papierom na pečenie.
Pečieme pri teplote 130°C - pokiaľ cesto neodchádza z papiera.
Upečené nastriekame krémom a obe spojíme tak ako sme ich upiekli.
Krém:
Z mlieka, cukru a zlatého klasu si uvaríme krém a necháme vychladnúť.
Vymiešame maslo a palmarín s práškovým cukrom, kávovým práškom a rumom.
Vrch ozdobíme pramienkami roztopenej čokolády.
Poznámka:
Z tejto hmoty môžeme striekať aj iné tvary a ozdobiť posypaným farebným cukrom.
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu