Dobre, dobre. Uznávam, že tá omáčka nevyzerá veľmi vábivo. Keď ju však ochutnáte , uznáte, že je absolútne fantastická a ku kuracím prsíčkam na prírodno sa skvele hodí. Cibuľa s jabĺčkami podusená na pravom masle. Sladko-kyselkavú chuť omáčky zvýraznime pridaním tmavého balzamikového octu a kdesi v pozadí jej chuť mierne podčiarkne štipka bieleho korenia. Pozývam Vás na prezentáciu prípravy tohto chutného papkaníčka. Nech sa páči, pozrite sa ako na to: (Rozpis je na 4 porcie)
Podusíme asi 5 minút prikryté pod pokrievkou. Premiešame, aby nám neprihorelo.
Ochutíme soľou, korením (opatrne!!!!!), balzamikovým octom.
Necháme krátko prevrieť a odstavíme. Ak by bola omáčka veľmi riedka, môžete si ju podľa potreby zahustiť solamylom. Ja som nezahusťovala, pretože mala akurát dobrú konzistenciu.
Panvicu iba potrieme olejom, dobre rozpálime a potom teplotu trochu zmiernime a mäso opečieme z oboch strán.
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu