Podľa tohto receptu si môžeme urobiť koláčiky, ako vidíme na obrázku alebo aj plnené broskyne tak, že spodné strany koláčikov zlepíme krémom. Samozrejme nebudete na ne potrebovať žiadne formičky :-) Suroviny sú na cca 50 ks koláčikov (v prípade broskýň 25 ks)
Suroviny zmiešame a dostaneme mäkkšie cesto.
Za pomoci namúčených rúk robíme malé guľky a ukladáme na plech s papierom na pečenie.
Upečieme pri 180 °C do zlatista.
Necháme vychladnúť.
Krém:
Do mlieka pridáme Martini, cukor a puding.
Za stáleho miešania uvaríme hustý krém.
Koláčiky dobre namočíme v Martini a nastriekame na ne vychladnutý krém. V prípade, že chceme broskyne, zlepíme dva koláčiky krémom.
Ozdobíme ovocím, čokoládou alebo cukríkmi.
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste