Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny

Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny

By 8. októbra 2013

Ingredients

Instructions

  1. Droždie roztopíme v mlieku a pridáme ostatné suroviny.

  2. Vymiesime cesto a necháme vykysnúť.

  3. Naplníme obľúbenou plnkou.

  4. Pred pečením necháme buchty (koláč) z cesta na plechu ešte kysnúť 20-30 minút.

  5. Buchty či závin dobre potrieme pred pečením olejom zo všetkých strán. Tento krok je dôležitý, buchty tak dostanú výbornú chuť.

  6. Dobrú chuť!

Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *