Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny

Recept Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny

Pridal: moj sladky svet, 8.10.2013

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

450 ghladká múka
1/2 kockydroždie
270 mlmlieko
0,5 dlolej
1 ksvajce
40 gcukor
trochusoľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Droždie roztopíme v mlieku a pridáme ostatné suroviny.

  2. Vymiesime cesto a necháme vykysnúť.

  3. Naplníme obľúbenou plnkou.

  4. Pred pečením necháme buchty (koláč) z cesta na plechu ešte kysnúť 20-30 minút.

  5. Buchty či závin dobre potrieme pred pečením olejom zo všetkých strán. Tento krok je dôležitý, buchty tak dostanú výbornú chuť.

  6. Dobrú chuť!

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť