Šťavnaté kuracie prsia

Recept Šťavnaté kuracie prsia

Pridal: S varechou v ruke, 13.9.2013

Kategorie: Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Grilované kuracie prsia, ochutené morskou soľou a kvapkou olivového oleja, ako príloha bazalkové špecle a paprikovo paradajková pomazánka...

FOTKA OD VÁS

Pridal: S varechou v ruke, 13.9.2013

Kategorie: Mäso

SUROVINY

kuracie prsia
morská soľ
olivový olej
špecle
bazalkové pesto
paprikovo-paradajková pomazánka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Očistené kuracie prsia som nasolil a jemne natrel olejom.

  2. Na rozpálenej grilovacej panvici som ich griloval asi 5 minút z jednej a 3 minúty z druhej strany. Najskôr sa prilepili, ale po niekoľkých sekundách samé povolili.

  3. Po ugrilovaní som ich nechal 5 minút odpočívať a potom som ich nakrájal.

  4. Cestoviny špecle som uvaril a potom som k nim pridal moje domáce bazalkové pesto.

  5. Podával som s paprikovo paradajkovou pomazánkou, mäsko bolo fakt šťavnaté :-)


PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť