K tomuto netradičnému jedlu ma inšpirovala Adriana. Povedala som si že to teda skúsim a tu je výsledok :-) Ako ingrediencie môžete použiť kadečo, na čo máte chuť alebo práve v chladničke.
Špagety uvaríme v osolenej vode, scedíme a necháme poriadne odkvapkať.
Paradajkový pretlak zmiešame spolu s bazalkou a soľou.
V mise si rozmiešame vajíčko spolu so štipkou soli, čiernym korením a obalíme v ňom špagety.
Plech vyložíme papierom na pečenie a naň pomocou vidličky tvarujeme špagety do hniezda.
Potrieme rozmiešaným pretlakom a posypeme nasekanými šampiňónmi, hráškom a navrch uložíme na plátky nakrájaný hermelín.
Vložíme do rúry vyhriatej na teplotu 170 °C piecť dozlata.
Podávame so zeleninovým šalátom.
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste