Segedínsky guláš

Pridal: S varechou v ruke, 22.9.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Bez múky a s domácou knedľou. Do cesta som pridal aj nakrájané pečivo a knedľa bola výnikajúca :-)
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 22.9.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
bravčové mäso
kyslá kapusta
sladká smotana
2 KLčervená sladká paprika
čerstvo mleté čierne korenie
bobkový list
soľ
bravčová masť
cibuľa
4 strúčikycesnak
- Na masti som orestoval nakrájanú cibuľu a cesnak.
- Dochutil som čerstvo mletým korením a sladkou paprikou.
- Pridal som soľ, bobkový list a nakrájané mäso. Použil som teraz krkovičku. Segedín je lepší z mastnejšieho bravčového mäsa.
- Podlial som vodou a dusil som ho dusil približne pol hodinku.
- Keď je mäso takmer mäkké, pridal som k nemu kapustu, bez šťavy. Tú som si nechal, aby som ňou mohol segedín dochutiť, ak by bolo treba.
- Kapustu varím, len chvíľku, asi 10-15 minút. U nás máme radi chrumkavú.
- Nakoniec som pridal sladkú smotanu a spolu povaril ešte 5 minút.
KOMENTÁRE K RECEPTU