Pikantné kuracie soté

Recept Pikantné kuracie soté

Pridal: adkas-tastyfood, 23.9.2013

Kategorie: Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduchý, rýchly a chutný recept, ktorý je vhodný aj pre začínajúce gazdinky. Použité koreniny a zeleninka nádherne prevoňali celú kuchyňu. Ryža ako príloha sa k tomuto mäsku dokonale hodila.

FOTKA OD VÁS

Pridal: adkas-tastyfood, 23.9.2013

Kategorie: Mäso

SUROVINY

500 gkuracie prsia
5 PLolej
2 KLgyros korenie
2 strúčiky (prelisované)cesnak
soľ
biele mleté korenie
podľa chutichilli mletá paprika
2 PLsójová omáčka
3 ks (farebná)paprika
1 stredne veľký kuspór
1 stredne veľkáčervená cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso narežeme na rezance. Pridáme koreniny, olej, prelisovaný cesnak a premiešame. Necháme chvíľu odstáť aby mäso nasiaklo koreninami a olejom.
  2. Pór nakrájame na kolieska, cibuľu a papriky na rezance.
  3. Mäso sprudka osmahneme na rozpálenej panvici.
  4. Keď je mäso orestované, pridáme nakrájanú cibuľu, pór a papriky. Opäť sprudka orestujeme. Nepodlievame vodou, pretože mäso aj zelenina majú byť orestované nie dusené.
  5. Nakoniec polejeme sójovou omáčkou a premiešame.  Ak je potrebné, ešte dochutíme koreninami, premiešame a odstavíme z ohňa.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť