Grilovaná ryba

Recept Grilovaná ryba
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výborná grilovaná rybka so šalátom z grilovaného baklažánu a pečenej papriky, niekedy treba aj niečo zdravšie :-)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

rybie filety
baklažán
(pečená)paprika
pór
cesnak
olivový olej
citrónová šťava
čierne mleté korenie
morská soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
    1. Filety z morskej ryby nasolíme a pokvapkáme olivovým olejom. Necháme odležať pár minút.
    2. Grilovaciu platňu (prípadne panvicu) rozpálime a grilujeme rybky. Hotové ich odložíme do tepla.
    3. Baklažán nakrájame na kolieska a tiež ho ugrilujeme.
    4. Z olivového oleja, citrónovej šťavy, rozdrveného cesnaku, nakrájaného póru a morskej soli so štipkou čerstvo mletého čierneho korenia si spravíme nálev.
    5. Grilovaný baklažán nakrájame na väčšie kúsky a tiež aj pečenú papriku. Ja som ju kúpil naloženú v sladkokyslom cesnakovom náleve, ale komu sa chce, môže si ju pripraviť sám. Dobre premiešame a na rybku naložíme baklažánovo paprikový šalát.
Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť