Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast

Recept Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast

Pridal: sasulka, 2.9.2013

Kategorie: 15 minútovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

4 staršie kscroissant
3 ksvajce
3 PLjavorový sirup alebo med
1 KLcitrónová kôra
1/2 litermlieko
1 balenievanilka
trochu na pečeniemaslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky ingrediencie zmiešame - vajce, sirup, citrónovú kôru, vanilku a mlieko.

  2. Medzitým si zapneme trúbu na 170 °C.

  3. Croissanty rozrežeme na polovicu a celé ich obalíme v pripravenej zmesi. Necháme 20 minút ležať aby zmes dobre nasiakli.

  4. V zapekacej mise rozpustíme trošku masla a nasiaknuté croissanty uložíme do misy.

  5. Pečieme dochrumkava.

  6. Poprášime cukrom a podávame teplé s ovocím a šľahačkou.

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť