NajRecept.sk 15 minútovky Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast
Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast
Recept Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
sasulka    ·   2.9.2013

Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast

Suroviny
4 staršie ks
croissant
3 ks
vajce
3 PL
javorový sirup alebo med
1 KL
citrónová kôra
1/2 liter
mlieko
1 balenie
vanilka
trochu na pečenie
maslo
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Všetky ingrediencie zmiešame - vajce, sirup, citrónovú kôru, vanilku a mlieko.

  2. Medzitým si zapneme trúbu na 170 °C.

  3. Croissanty rozrežeme na polovicu a celé ich obalíme v pripravenej zmesi. Necháme 20 minút ležať aby zmes dobre nasiakli.

  4. V zapekacej mise rozpustíme trošku masla a nasiaknuté croissanty uložíme do misy.

  5. Pečieme dochrumkava.

  6. Poprášime cukrom a podávame teplé s ovocím a šľahačkou.

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár