Francúzske raňajky - Fracúzsky croissant toast

Pridal: sasulka, 2.9.2013
Kategorie: 15 minútovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: sasulka, 2.9.2013
Kategorie: 15 minútovky
SUROVINY
4 staršie kscroissant
3 ksvajce
3 PLjavorový sirup alebo med
1 KLcitrónová kôra
1/2 litermlieko
1 balenievanilka
trochu na pečeniemaslo
Všetky ingrediencie zmiešame - vajce, sirup, citrónovú kôru, vanilku a mlieko.
Medzitým si zapneme trúbu na 170 °C.
Croissanty rozrežeme na polovicu a celé ich obalíme v pripravenej zmesi. Necháme 20 minút ležať aby zmes dobre nasiakli.
V zapekacej mise rozpustíme trošku masla a nasiaknuté croissanty uložíme do misy.
Pečieme dochrumkava.
Poprášime cukrom a podávame teplé s ovocím a šľahačkou.
KOMENTÁRE K RECEPTU