Babkine langoše

Pridal: Bistro 69, 17.9.2013
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Cesto na langoše nám vydrží v chladničke aj týždeň. Nesmie však zmrznúť.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Bistro 69, 17.9.2013
Kategorie:
SUROVINY
1 kgmúka polohrubá
200 mlpochúťková smotana
2 ČLsoľ
1 kockadroždie
1 ČLcukor
500 mlvlažné mlieko
- Z mlieka, droždia a trochy cukru urobíme kvások, ktorý zapracujeme do ostatných surovín na cesto.
- Dobre vymiesime a odložíme v mikroténovom sáčku do chladničky aspoň na 2 hodiny aby nám nakyslo.
- Potom z cesta robíme rukou malé placky - langoše a smažíme ich na oleji na oboch stranách.
- Natierame ich roztlačeným cesnakom, tatárskou omáčkou alebo pochúťkovou smotanou a kečupom podľa chuti.
KOMENTÁRE K RECEPTU