Babkine langoše

Recept Babkine langoše

Pridal: Bistro 69, 17.9.2013

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Cesto na langoše nám vydrží v chladničke aj týždeň. Nesmie však zmrznúť.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Bistro 69, 17.9.2013

Kategorie:

SUROVINY

1 kgmúka polohrubá
200 mlpochúťková smotana
2 ČLsoľ
1 kockadroždie
1 ČLcukor
500 mlvlažné mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Z mlieka, droždia a trochy cukru urobíme kvások, ktorý zapracujeme do ostatných surovín na cesto.
  2. Dobre vymiesime a odložíme v mikroténovom sáčku do chladničky aspoň na 2 hodiny aby nám nakyslo.
  3. Potom z cesta robíme rukou malé placky - langoše a smažíme ich na oleji na oboch stranách.
  4. Natierame ich roztlačeným cesnakom, tatárskou omáčkou alebo pochúťkovou smotanou a kečupom podľa chuti.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť