Zelená špargľa

Pridal: S varechou v ruke, 1.8.2013
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 1.8.2013
Kategorie:
SUROVINY
zelená špagrľa
Schwarzwaldská šunka
syr s modrou plesňou
maslo
vajce
čerstvo mleté korenie
olivový olej
soľ
- Zo zelenej špargle som odrežte konce, asi 4 cm a dajte ich do vriacej vody aj so špargľou. Pár minút ju povarte vo vode s cukrom a soľou, ale naozaj len chvíľku, aby zostala chrumkavá.
- Z odrezaných koncov bude polievka.
- Na tanier som dajte plátky šunky, na šunku chrumkavú špargľu, potom kúsok masla, preložte šunku a ozdobte syrom, čerstvo mletým korením, soľou a skoro strateným vajcom.
- Pokvapkajte olivovým olejom a podávajte s čerstvou bagetkou.
KOMENTÁRE K RECEPTU