Tradičné fašiangové fánky

Tradičné fašiangové fánky

By 18. augusta 2013

Ingredients

Instructions

  1. Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme hladké cesto, ktoré sa má odlepovať od rúk.
  2. Prikryjeme ho čistou utierkou a necháme vykysnúť.
  3. Potom ho znova vypracujeme a na pomúčenej doske rozvaľkáme.
  4. Pomocou radielka pokrájame na obdĺžniky alebo kosoštvorce, ktoré v strede dvakrát narežeme.
  5. Necháme ich ešte dobre nakysnúť a vypražíme v rozpálenom tuku alebo oleji dočervena.
  6. Usmažené fánky necháme odkvapkať na papierovom obrúsku a obalíme ich v zmesi práškového a vanilkového cukru.

    Tradičné fašiangové fánky

Print

Jedlo je rozkoš, ktorá nás neopúšťa, keď nás opustia všetky iné rozkoše.


Môj blog: www.mnamkovo.blogspot.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *