Fotorecept| Černoškine prsia - makovo-kávový zákusok
Pridané: 11.5.2015
Recept na tento zákusom som priniesla ešte v roku 2009 z nejakej poľskej stránky. Bolo to v čase, keď som začala verejne publikovať recepty na stránke MMB. S týmto receptom je spojených veľa príhod a aj veľa patálii (často si moju prácu prisvojovali rôzni nečestní ľudia) a vydávali ju za svoju. Áno, dobre a odskúšané recepty publikujem na inšpiráciu pre verejnosť, pre priateľov, pre známych, pre svoju rodinu, ale nie nato, aby si moju prácu privlastňoval niekto iný a uverejnil recept od slova do slova na svojej stránke a aj s mojími fotografiami a vydával to za svoju prácu. Zákusok sa teší veľkej obľube aj po toľkých rokoch, a preto som sa rozhodla recept na tento veľmi chutný zákusok uverejniť aj na mojom blogu. Možno príde niekomu jeho názov čudný, ale ja som ponechala jeho pôvodný názov. Recept som trochu upravila oproti pôvodnému receptu. Použila som maslo a miesto vanilkového cukru vanilkový extrakt. Ten, kto ešte nevyskúšal tento chutný zákusok, tak šup šup vyskúšať ho. Rozpis je na plech 27x37 cm ( vnutorna strana). 1 pohár = 250 ml
ZOBRAZIŤ RECEPT
Rohlíčky zo šľahačkového cesta s orechovou plnkou
Pridané: 9.1.2021
Vláčne cesto, ktoré si ihneď obľúbite. Plnku môžete zvoliť ľubovoľnú - orechy, lekvár, nutelu, marmeládu, ...
ZOBRAZIŤ RECEPT
Domáci írsky krémový likér Baileys
Pridané: 20.9.2020
Jednoduchý návod na to, ako si vyrobiť domáci likér Baileys, ktorý je veľmi populárny pre svoju lahodnú chuť. Za pár minút pripravené, akurát, že najlepší je vtedy, keď 2 týždne stojí v chladničke. Autor: Jaja
Čas prípravy 20 min
ZOBRAZIŤ RECEPT