Špenátové cestoviny s lososom

Špenátové cestoviny s lososom

By 15. augusta 2013

Instructions

  1. Na začiatok som si pripravila cesto na cestoviny. Základný recept je k dispozícií tu.  Okrem toho som do základu primiešala aj posekaný špenát. V tomto prípade je ale nutné pridávať viac múky kvôli vode, čo špenát vypúšťa. Pozor aj pri vaľkaní cesta, treba ho viac múčiť. Surové cestoviny som uvarila vo vriacej vode (na dve várky), cca 10 minút.
  2. Omáčka bola jednoduchá:
    Na troške oleja som opražila nadrobno pokrájanú cibuľku a posekaný cesnak. Pridala som na kúsky pokrájaného lososa a kúsok masla, z oboch strán som ho rýchlo opiekla a vybrala.
  3. Do výpeku som pridala trochu bieleho vína, nechala ho zredukovať na polovicu, pridala sladkú smotanu, soľ, korenie, bobkový list.
  4. Nechala som omáčku zredukovať na cca polovicu, pridala som lososa, rybku som v omáčke "ohriala", a mohlo sa podávať.

Špenátové cestoviny s lososom

Print

Môj blog: www.foodependence.blogspot.sk


Kontakt na mňa: blog.foodependence@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *