Pečené zemiaky s bryndzou

Pečené zemiaky s bryndzou

By 5. augusta 2013

Kto má rád pečené zemiaky v pahrebe, tieto zemiačky mu trošku chuťou pripomenú. V tomto recepte k nim Juraj pridal namiesto klasickej bryndze ochutenú.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Instructions

  1. Zemiaky umyte, osoľte a dajte na plech.
  2. Vložte do vyhratej rúry na 200°C a pečte približne 20 minút.  Potom ich otočte a doprajte im ďalších 10 minút.
  3. Upečené zemiačky jemne stlačte a na každý dajte oriešok bryndze v pomere 2:1  s maslom vymiešaným s ostatnými ingredienciami.
  4. Zemiaky ozdobené bryndzou ešte vložte na pár sekúnd do teplej rúry aby sa všetko pekne spojilo.
  5. Takto pripravené zemiačiky môžete podávať napríklad s pečeným karfiolom.

Dobrú chuť!
Partnerský príspevok:
http://www.svarechou.sk/2011/03/pecene-zemiaky-s-bryndzou.html

Print

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *