Pečené zemiaky s bryndzou

Pridal: S varechou v ruke, 5.8.2013
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Kto má rád pečené zemiaky v pahrebe, tieto zemiačky mu trošku chuťou pripomenú. V tomto recepte k nim Juraj pridal namiesto klasickej bryndze ochutenú.
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 5.8.2013
Kategorie:
SUROVINY
zemiaky
bryndza
maslo
cesnak
kôpor
pažítka
- Zemiaky umyte, osoľte a dajte na plech.
- Vložte do vyhratej rúry na 200°C a pečte približne 20 minút. Potom ich otočte a doprajte im ďalších 10 minút.
- Upečené zemiačky jemne stlačte a na každý dajte oriešok bryndze v pomere 2:1 s maslom vymiešaným s ostatnými ingredienciami.
- Zemiaky ozdobené bryndzou ešte vložte na pár sekúnd do teplej rúry aby sa všetko pekne spojilo.
- Takto pripravené zemiačiky môžete podávať napríklad s pečeným karfiolom.
KOMENTÁRE K RECEPTU