Marinované rezne - marináda

Recept Marinované rezne - marináda

Pridal: Bistro 69, 23.8.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Zdravé recepty, Prílohy

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

bravčové rezne (karé, stehno)
3 ksvajce
soľ
1 KLvegeta
1 KLčierne korenie
1 KLmletá rasca
1 KLčervená paprika
1/2 KLzázvor
1/2 KLostré korenie
1 KLkečup
1 KLworchesterova omáčka
tuk na vyprážanie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V hlbšej nádobe rozšľaháme vajíčka a postupne pridávame všetky koreniny.

  2. Mäso naklepeme, vložíme do koreneného nálevu a uložíme na chladné miesto.

  3. Po 3-4 hodinách ho otočíme a necháme do druhého dňa odležať (najmenej 12 hodín).

  4. Rezne prudko opečieme.


PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť